Visa detta email i din webbläsare

NTF Skåne Nyhetsbrev 2019
NTF
NTF inventerar GCM-passager
Hur säkra är GCM-passagerna i kommunen? NTF i Skåne erbjuder nu inventering av GCM-passager. Utbyggnaden av gång- och cykelvägar sker kontinuerligt och i rask takt i Skånes kommuner. Men för att hela resan ska kännas säker, för cyklister och fotgängare, krävs det också att säkerheten är hög där man måste korsa en punkt i gatan.

Läs mer...

 
Cykeldagar för SFI elever
Under 2019 har NTF i Skåne anordnat cykeldagar för SFI elever. Vid dessa utbildningstillfällen har eleverna fått prova på att cykla samt fått en teorigenomgång i trafikregler och information om hur en säker cykel skall vara utrustad. Cykeldagarna har varit uppskattade av både lärare och elever.

Läs mer...

 
 
Blir 2019 ett bättre cykelhjälmsår?
2019 hjälmmätningar är precis avslutade. Har fler än 36% av cyklisterna använt cykelhjälm i år? Mätningarna är precis avslutade i Skånes 33 kommuner och sammanställningen skall inledas. Cirka 15000 cyklister vid skolor och gång- och cykelbanor har registrerats. Vi ser med spänning fram emot sammanställningen och återkommer här på hemsidan med en slutrapport.

Läs mer...

 
 
Utbildning av trafikombud i Eslöv
Det blev givande diskussioner när trafikombud från hela Skåne samlades i Eslöv. För tredje året i rad bjöd NTF i Skåne in länets trafikombud till en trafikutbildning. Glädjande nog fanns 45 deltagare på plats, vilket var nästan dubbelt så många jämfört med 2018.

Läs mer...

 
  NTF NTF är en fri, självständig och idéburen organisation som arbetar för en säker trafik. NTF arbetar på ideell och demokratisk grund genom folkrörelser, organisationer, samhällsinstitutioner, företag och enskilda. YouTube Twitter
Facebook LinkedIn
 
Du får detta e-mail då du har registrerat dina uppgifter eller accepterat att ta emot e-mail från ntf.se. Om du inte önskar fler nyhetsbrev, vänligen KLICKA HÄR för att säga upp framtida utskick.

Vi reserverar oss för felskrivningar och ändringar.
Copyright © 2017 NTF. Alla rättigheter reserverade.