Visa detta email i din webbläsare

NTF Skåne Nyhetsbrev 2018
NTF
"Hjälp en hjälmlös" testat i Lund
Som enda universitet/högskola i Sverige blev Lunds universitet, under vecka 37, föremål för en omfattande kampanj för ökad cykelhjälmsanvändning bland studenterna.

Läs mer »

 
Nästan fyra av tio omkomna bilförare saknar bälte...
I Skåne använder 97 procent bilbälte i tätort, enligt NTF:s årliga bältesmätning. Undersökningen genomfördes i samtliga kommuner och bygger på 66 000 observationer. Totalt i landet ligger bältesanvändningen 95 procent...

Läs mer »

 
 
Inventering av skolskjutshållplatser
Har ni säkra på- och avstigningplatser för barnen i samband med skolskjuts ? Oavsett, så erbjuder NTF i Skåne de skånska kommunerna en lösning för att snabbt och enkelt få en bild av hållplatsens säkerhetsnivå. Erbjudandet består av en inventering av varje enskild hållplats kommunen vill få inventerad. Den bygger på en analysmodell som Trafikverket utvecklat.

Läs mer »

 
 
Seminarium Säkrare Tung Trafik
Ett 30-tal representanter från polisen, åkerier, branschorganisationer, trafikskolornas riksförbund och branschmedia mötte upp när NTF bjöd in till ett uppföljningsmöte till det seminarium i Helsingborg som genomfördes i våras.

Läs mer »

 
  NTF NTF är en fri, självständig och idéburen organisation som arbetar för en säker trafik. NTF arbetar på ideell och demokratisk grund genom folkrörelser, organisationer, samhällsinstitutioner, företag och enskilda. YouTube Twitter
Facebook LinkedIn
 
Du får detta e-mail då du har registrerat dina uppgifter eller accepterat att ta emot e-mail från ntf.se. Om du inte önskar fler nyhetsbrev, vänligen KLICKA HÄR för att säga upp framtida utskick.

Vi reserverar oss för felskrivningar och ändringar.
Copyright © 2017 NTF. Alla rättigheter reserverade.